Karbantartás


A karbantartás a berendezés karbantartási ciklusonkénti rendszeres ellenőrzését, valamint a hibaelhárítás 1 munkanapon belüli megkezdését és a legrövidebb időn belüli befejezését jelenti. Szerződött ügyfeleink a hibaelhárításnál elsőbbséget élveznek.
Karbantartás során a szerelők a rendszer minden elemét ellenőrzik, az érzékelőket megtisztítják, beállítják, működésüket tesztelik.
Különösen ajánljuk a karbantartási szerződés megkötését, rádiós rendszerek, kültéri érzékelők és infrasorompók esetében.
Tűzjelzők esetében a karbantartás jogszabályi kötelezettség!
Amennyiben a felszerelt berendezésekre karbantartási szerződést szeretne kötni kérjük vegye fel munkatársainkkal a kapcsolatot!

A karbantartás során :ellenőrizzük az eszközök meglétét, sértetlenségét,a rendszer kommunikációját a távfelügyeleti központtal, villamos kötéseket, tápegység működését, akkumulátor feszültségét,illetve Megbízónk kérésére átprogramozza a
kezelői kódokat,leteszteljük a sziréna működését, szükség esetén beszabályozzuk az érzékelők érzékenységét,ellenőrizzük és leteszteljük a teljes rendszer rendeltetés szerinti működőképességét.