Kaputelefon telepítés

 

Vállaljuk, a legegyszerűbb egy lakásos kaputelefon rendszertől, akár több lakásos, társasházak és lakóparkok, egy vagy több kültéri egységgel rendelkező, audió vagy videó, analóg vagy digitális kaputelefon rendszerek szerelését.


Meglévő hagyományos (analóg) kaputelefon rendszerek esetén felújítás nélkül kiegészíthetők a rendszerek kódzárral, így a lakásokhoz tartozó egyedi kapunyitó kóddal vagy poxikártyával kulcs nélkül is nyitható a kapu. Minden lakáshoz más kapukód tartozik, amely szükség esetén megváltoztatható illetve letiltható. A mai rendszerekkel teljesen kiküszöbölhető a kulcshasználat.


Régi kaputelefon rendszerek felújítása esetén nem mindig szükséges kicserélni az amúgy még működőképes lakáskészülékeket is, ha műszaki állapotuk megfelelő. Bizonyos típusoknál egy kiegészítő panellel (digitális-analóg dekóder) megoldható, hogy csak a kültéri egységet cseréljük ki digitálisra.

 

 

Kaputelefon karbantartás, javítás


A karbantartások a folyamatos üzembiztos működést biztosítják. A kaputelefonok negyedéves karbantartása (tulajdonképpen kaputelefon szerelés) során a kültéri egységet ellenőrizzük, kitisztítjuk, beállítjuk, a kábelhálózatot és a lakáskészülékeket ellenőrizzük, szükség esetén javítjuk, beállítjuk. Ezzel együtt a kapuszerelvények (kapubehúzó hidraulika, elektromos zár, kapuzár, zárbetét) javítását, beállítását is elvégezzük.

A nem általunk telepített kaputelefon berendezések, javítását, felújítását és karbantartását is vállaljuk.